Оваа атрактивна водителка се има омажено три пати за истиот човек.

Водителката Марија Лазиќ Живковиќ важи за едно од најатрактивните ТВ лица, а својот приватен живот секогаш го држела подалеку од очите на јавноста.

Имено, таа три пати се омажила за Вук Живковиќ. Првиот пат на интимна церемонија на која присуствуваа само кумови, вториот пат со поширок круг на пријатели, а третиот во црква.

Да потсетиме, Марија се вери во Париз, па направи егзотична венчавка на Малдиви, која се случи само во присуство на кумовите, а потоа направи општинска и црковна венчавка во Белград.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here