Погледнете како изгледа мајката на нашиот ”Талат од Џепшиште”.

Дритон има профили на социјалните мрежи, но ретко објавува фотографии и споделува приватни моменти.

Сепак, одвреме – навреме некогаш знае да направи исклучок и да сподели по некоја фотографија или да покаже член на неговото семејството.

Така беше и овој пат кога во кусите приказни на „Инстаграм“ одново објави фотографија од неговата мајка.

Имено, Талат ја бакнува мајка му во образ додека таа држи цвет црвена роза во рацете, а во описот напишал:

-Мајка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here