Слаткар премина во турбофолк, во ваков стил до сега не сте го чуле. (Видео)

По подолго време, познатиот рапер Марко Маринковиќ – Слаткаристика објави нова песна, но воопшто не наликува на она што досега сме навикнати да го чуеме од него. „Безобразна си ти“ е насловот на новата композиција на познатиот рапер, кој го пишувал и текстот за истата, додека музиката и аранжманот се дело на Роберт Билбилов.

За новата песна раперот сними и доста интересен видеоспот, во кој покрај него се појавува и атрактивна црнокоса девојка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here