Шокантно видео од Струмица: Човек застанат на пешачки бара да биде прегазен !!!

На социјалните мрежи вечерва се прошири видео од Струмица во кое се гледа како човек стои на сребара улицата и извикува различни пораки. На видеото кое ќе го погледнете тој бара да биде прегазен?!

-Ова се случува на раскрсница кај Глобал. човекот се нафрлува на секое возило и се извикува згази ме- Внимание на возачите кои минуваат низ таа улица, – стои во објавата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here