Новинарката Магдалена распали по Вело Маркоски: Си се оженил со девојка која може внука да ти биде, и ти најде да кажуваш дека жените после 30-та година не можеле да родат.

Нашиот познат доктор Вело Марковски изјави дека има навистина голем проблем во општеството. Имаме многу девојки кои се на возраст од 33 до 38 години, кои не се во сериозна врска, и мене тоа ме плаши, зошто тој мајчински инстинкт не се појавува кај нив, и мислам дека 20 до 30 илјади жени нема да родат во Македонија, и тоа за мене е голем геноцид. Овие норми наметнати на моралот навистина пречат – изјави инфектологот д-р Вело Марковски во емисијата Бекстејџ.
На ова изјава веднаш изреагира новинарката Магдалена Стојаманивиќ:

Вело Марковски кој е се поприсутен во жута штампа и на фотографии со 30 години помладата сопруга, дал исклучително генијална изјава.

Дека жени над 30 години немаат развиен мајчински инстинкт и дека тие ќе останат неротки, а жени од 20 до 30 најдоцна се идеална машина за производство на месо.

Ај нека го посоветува некој дека најголемо загрижување во целата ситуација е што и наклепал деца на жена која може внука да му биде и што изманипулирал позиција на професор да заведе студентка, која не знам колку била способна за деца и старо лице на издршка на свои 20 години.

Да имала 30 веројатно немало таков да ја прелаже. Нека биде дека имал лични разлози да го тврди тоа.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here