СВР Охрид денеска со симболичен подарок-цвеќе, на жените учеснички во сообраќајот, им го честитаа 8 март.

СВР Охрид денеска со симболичен подарок-цвеќе, на жените учеснички во сообраќајот, им го честитаа 8 март, меѓународниот ден на жената.

Годинава, оваа активност се реализира и на подрачјето на Струга, Кичево и Дебар. Полициските службеници, на жените учеснички во сообраќајот им подарија и миризливи автомобилски освежувачи но и едукативни флаери

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here