Како би звучеле нашите познати фаци од Македонија на коментаторско столче….

Имитаторскиот микс се состои од политичари, актери, новинари, а најјако ги кине Иванов, Заев, Кили и Стојанче Ангелов. Ма одличен е, денот ни го направи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here