После долгата пауза „Буба Мара“ се враќа на 12 мај во Борис Трајковски..

На 12 мај ќе се одржи „Златната бубамара на популарноста“. Се работи за 25-то јубилејно издание на оваа културно-забавна манифестација. Новото издание ќе се одржи во СЦ „Борис Трајковски“, известуваат од организацијата.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here