Запленета е вилата од 105 милиони евра на поранешниот руски Ф1 возач

Запленувањето се однесува на вила – позната како Камениот Овен – лоцирана на север од островот Сардинија, а менаџерот на Мазепин немал коментар.

Мазепин – кој беше отпуштен од американскиот Ф1 тим во март – беше на списокот со санкции на ЕУ заедно со неговиот татко Дмитриј, опишан во службениот весник на Европската унија како член на потесниот круг на претседателот Владимир Путин.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here