Секој Македонец би пуштил солза на оваа песна: Некст Тајм ја претставија “Кога падна на Пирина”

Македонскиот бенд Некст Тајм кој во последните неколку години преработува македонски народни, патриотски песни денес ја претстави најновата преработка на “Кога падна на Пирина”.

Комбинацијата од мелодија, текст и спотот предизвикуваат ежење. Некст Тајм и овојпат ја оправда довербата на публиката како еден од бендовите кои преку својата музика го будат патриотизмот кај Македонците.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here