Летна првиот молотов коктел кон Собранието!

Дел од демонстрантите, најголем дел со качулки предмалку го нападнаа Собранието со молотови коктели.
Како што може да се забележи од видеата во моментов е пробиена првата заштитна ограда пред Собранието.
Исто како вчера демонстрантите бараат полицијата да ги спушти штитовите- јавува Инфомакс.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here