Новинарка денеска го нокаутираше Шарл Мишел кога го запраша зошто додека тие во ЕУ може да го бираат полот, ние во Македонија не смееме да кажеме дека сме Македонци.

Новинарка денеска го нокаутираше Шарл Мишел кога го запраша зошто додека тие во ЕУ може да го бираат полот, ние во Македонија не смееме да кажеме дека сме Македонци.

Од страна на новинарка на МКД.мк, Мишел беше запрашан зошто ЕУ ги поддржува примитивните бугарски барања и тврдења за непостоење македонски народ и јазик, а истовремено дозволува граѓаните на Унијата слободно да го изберат својот род.
Видео Тукаhttps://twitter.com/box_kiki/status/1544313308571901954?t=y1MgXR2SVH6ylK0Ro7ayIw&s=19

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here