Полицијата вечерва приведе едно лице кое со чекан во раце се движело кон Собранието…

На собирот се појавија лица со „фантомки“ кон кои се стрчаа дел од учесниците на протестот и почнаа да ги бркаат.

Според полицијата, приведено е и едно лице кое се движело кон Собранието носејќи чекан и камења со себе.

Протестот досега беше мирен и без инциденти. Учесниците на протесто претходно запалија транспарент со фотографии на пратеници на кој пишуваше „предавници“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here