Пендаровски: Го осудувам нападот врз секретарот на клубот на бугарската заедница во Охрид, Христијан Пендиков.

Го осудувам нападот врз секретарот на клубот на бугарската заедница во Охрид, Христијан Пендиков.
Ги повикувам надлежните институции да спроведат брза и темелна истрага, со соодветна одговорност и санкции за сторителите.
Напиша на фб претседателот Стево Пендаровски

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here