Дете со камен мава по охридските лебеди

Дека воспитувањето на децата доаѓа од дома, односно најпрво од семејството доказ се овие фотографии кои кружат по социјалните мрежи. Имено детенце мавајки со голем камен се обидува да ги повреди лебедите во Охридско езеро. Според фотографијата може да се види дека детето не е воопшто мало за да не разбира што прави. За жал, се останува на совеста на ова детенце и неговите блиски. Реакации и коментари со револт за оваа тажна слика може да се прочита на социјалните мрежи, вакво нешто едноставно не е дозволено и е казниво со закон.

 

Фотографија на Shilo Magazine Шило Магазин.
Фотографија на Shilo Magazine Шило Магазин.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here