”Градоначалникот Георгиевски не му се плашам и на Нефи Усеини”

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиевски, во најавата за интервју на А1он откри дека поднел кривична пријава против советникот во општината од ДУИ, Нефи Усеини, за дивоизградената пицерија кај Чинарот.

„За објектот кај Чинарот, лично јас поднесов кривична пријава до Обвинителството против советникот, бидејќи тој лично кажа дека е негова сопственост. Како и за секој друг објект, така и за тој. Јас разговарав со Нефи Усеини и за бетонската база. Му кажав дека час поскоро бетонската база треба да се отстрани од таму“, наведе Георгиевски.

Контроверзниот совеник од ДУИ побарал да му најде прописно место за бетонска основа, но Георгиевски, како што вели тој, му рекол дека не е агенција за недвижнини.

.

.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here