Велгошти и велгоштани се стожерот на ВМРО- Пецаков пречекан со овации и прегратки.

Велгошти и велгоштани се стожерот на ВМРО од каде што започнуваат сите големи победи, народ кој во своите срца има достоинство, посветеност и жртва.

Позитивната атмосфера и огромното расположение за промени кај жителите ја има насекаде, во секоја куќа.

Пецаков за Велгошти гарантира:
✔️Изградба на дренажен канал за атмосферска вода покрај улица „Воденичарска”.
✔️Асфалтирање на патот кој води до црквата ,,Света Недела”.
✔️Изградба на атмосферска канализација и тротоар на главната улица „Илинденска“.
✔️Уредување на паркингот кај црквата ,,Свети Климент”.
✔️Изградба на мултифункционално спортско игралиште.
✔️Изградба на фитнес зона.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here