“Охрид има План Б”: Изградба на тренинг сала за водени спортови

-Изградба на хангар со тренинг сала за водени спортови со промоција на истите како симбол за Охрид.

Заокружете 98 затоа што имаме План, имаме План Б за нашиот најубав Охрид, велат од Независна листа Антонио Наумоски “Охрид има План Б”.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here