Скандал: Нова коaлиција во Охрид, Нефи Усеини и МВР се прогласија за сопственици на Охрид

Полициско криминална шема повторно на повидок во Охрид, сценарио и режија СВР Охрид! Тепаниот тепан, е.е, е.е! Како што дознаваме СВР Охрид по немилиот инцидент пред и во хотелот Јуник во Охрид, каде што фамозниот советник Нефи Усени придружуван уште од 4 лица дивеел со пиштол во рака, по притисокот на јавноста СВР Охрид мораше да поднесе каква таква кривична пријава пишува Охрид Скај.

Јавното обвинителство, повторно под притисок на јавноста до Основен суд Охрид поднесе барање за определување мерка притвор врз лицето Нефи Усени и повторно онака ноншалант на пријава обвинувајќи го за неовластено поседување на оружје?!

Од кога во медумите во Македонија и на социјалните мрежи се појавија коментари и написи дека лицето Усени е видено како слободно се шета, денес СВР Охрид не изненади со нов допис, со кој ја информира јавноста:

„Ве информираме дека лицето Нефи Усеини е распишана локална интерна потерница при ПС Охрид од општа надлежност Охрид. Доколлу лицето биде пронајдено на територијата на општина Охрид врз истото ќе се постапи согласно закон“?!

За повеќе може да прочитате тука:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here