6 C
Ohrid
среда, ноември 25, 2020
Почетна Македонија Охрид Сите ученици од Охрид и Охридско добија бесплатни заштитни респираторни маски благодарение...

Сите ученици од Охрид и Охридско добија бесплатни заштитни респираторни маски благодарение на Охридскај,СОС балканмедиа и Охридски Комуналец од Охрид

Translate (Eng):[gtranslate]

Охридскај,СОС балканмедиа и Охридски Комуналец од Охрид ,денес со донаторска акција под мотото – „ Заштитна респираторна маска за секој ученик“.

Заштитни респираторни маски донирани се во основните училишта:

-„Свети Климент“,заедно со посебните паралелки

РЕКЛАМА

-„Григор Прличев“,со подрачните училишта во Рача и Пештани

-„Браство“,двете училишта

-„Христо Узунов“

Акцијата под мотото – „ Заштитна респираторна маска за секој ученик“продолжува во школите кој се сместени во руралните средини и во Општина Дебарца.

- Реклами -