Каде што ќе удри овој Русин трева повеќе не никнува: Познатиот руски удирач на шамари, сибирскиот земјоделец Васја Камоцки руши рекорди.

Познатиот руски удирач на шамари, сибирскиот земјоделец Васја Камоцки-Пељменот, учествуваше на турнирот во шамарање Punch Down во Полска и поради неговите раце им отекоа образите на многумина полски снагатори. Но, за жал, Васја неславно го заврши натпреварувањето… Можеби судиите беа неправедни спрема него, можеби немаше фер плеј? Погледнете и одлучете самите:
– Па тој го удира Васја со тупаница! Што гледаат судиите?

– Живеам во Полска веќе осум години и ќе ви кажам: никогаш полски судија нема чесно да суди борба меѓу Полјак и Русин, Пишува RUSSIA BEYOND
– Пељменот заслужи прво место, а сите останати се лузери!

Вакви и слични коментари оставаат Русите на „Јутјуб“.

Погледнете како познатиот Васја дојде до финалето и остана без награда (на ова натпреварување не е предвидена награда за второ место, победникот добива сé).

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here