19.6 C
Ohrid
вторник, јуни 22, 2021
Почетна Македонија Охрид Вредни награди за медицинските лица од вакциналниот пункт во Охрид.

Вредни награди за медицинските лица од вакциналниот пункт во Охрид.

Translate (Eng):[gtranslate]

Најдобро организираниот, најдобро опремениот регионален вкцинален пункт – Охрид, кој  постна пример како треба да се работи, повторно со пријатни изненадувања за ангажираните лица. И, оваа недела СОС БАЛКАНМЕДИА кој се погрижи за целосно опремување на Регионален вакцинален пункт Охрид, но и која се грижи за севкупната логистичка поддршка во вакциналниот пункт со нови вредни награди за ангажираните лица.

Од СОС БАЛКАНМЕДИА Охрид со 7 дневен аранжман во Калитеа – Р.Грција наградени се :

-Јонче Наумоски од Здравствен дом Охрид ,медицинско лице за пример како се сака својата професија икако треба да се биде во служба на граѓаните.

РЕКЛАМА

-Теодора Симјаноска вработена во Општина Охрид ,дел од општиснката администрација која го опслужува регионалниот вакцинален пункт Охрид.Млада службеничка но со голема одговорност,пример како треба да се работи.

-Ѓоко Танески, македонската естрадна звезда вработена во Општина Охрид дел од општиснката администрација која го опслужува регионалниот вакцинален пункт Охрид, дечко кој покажа како се може, како посветено се работи одговорна работа која му е доделена.

Со 7 дневен аранжман во Хотел „Лаки&Спa“ Охрид наградени се три лица вработени во Министерство за здравство на РСМ, а кој лица го опслужуваат регионалниот вакцинален пункт Охрид.

-Сања Сазадова

-Јованка Пауноска

-Ангел Митевски

Ова се трите имина без кој не се може во регионалниот вакцинален пункт Охрид, две дами кој посветено 14 часа во денот поминуваат да услужат на секој граѓанин во регионалниот вакцинален пункт во Охрид и еден дечко за кој ема крај за неговите организациско-менаџрски способности,оној кој е задолжен за севкупната кординација на вакциналните центри, како и за достава на вакцините ширум државата.

- Реклами -