Пецаков: Орденот на Свети Климент Охридски од прв ред е чест и обврска.

Орденот на Свети Климент Охридски од прв ред е чест и обврска.

Во црквата ,,Света Софија” на света архиерејска литургија по повод 70 години од раѓањето и 40 години од назначувањето на владиката г. Тимотеј за митрополит Плаошко-струшки и Дебарско-кичевски, како и Администратор Австралиско-сиднејски.

Верата е душата на нашиот народ!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here