Пецаков: Застанавме рамо до рамо Македонци, Албанци, Турци, Срби, Еѓипќани, Роми, Власи, Бошњаци и сите останати.

📌Денеска од Воска и Далјан испративме силна порака дека сме обединети сите, сплотени застануваме рамо до рамо Македонци, Албанци, Турци, Срби, Еѓипќани, Роми, Власи, Бошњаци и сите останати.

🙏🏻Заштита на културно-историското наследство, зачувување и афирмација на македонската традиција, поттикнување и унапредување на културата на припадниците на заедниците и негување на верските обичаи има да биде наш приоритет, ние знаеме како.

‼️За населбите Воска и Далјан #гарантираме:
✔️Реконструкција на ПОУ „Свети Климент Охридски” и партерно уредување.

✔️Изградба и реконструкција на современо детско игралиште.

✔️Реконструкција на пешачка патека Лабино-Далјан.

✔️Партерно уредување на зелениот простор кај стадионот Грашница.

✔️Партерно уредување на речното корито на река Грашница.
#ПромениПроектиПобеди
#Заокружи7
#ПецакЗаОхрид

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here