Ние сме семејство, ние сме повеќе заедно со вас“, порачува Мевља Шазиман, дел од независната советничка листа „Охрид има план Б“.

„Ако живееме заедно, ако го споделуваме овој живот заедно, исто така можеме да кажеме дека, во едно општество, женското гледиште е исто толку важно колку и машкото гледиште. Ние сме семејство, ние сме повеќе заедно со вас“, порачува Мевља Шазиман, дел од независната советничка листа „Охрид има план Б“.

Охрид Има План Б.
Заокружете број 98 за Охрид.
Видео Тука

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here