Охрид има план Б: Влеговме во оваа битка, токму онака што сме влегувале во сите лични животни битки, искрени и без калкулации.

Охрид е поголем од сите нас заедно, бил пред нас, ќе живее векови по нас. Колку ние може да се вградиме во неговата големина и да придонесеме да биде уште поубав и поголем, зависи од нас…
Охрид има значајна база на интелектуална индивидуална сила и ние ја нудиме како опција за напредок на целата општина. Граѓаните се будат од затвореноста на партиските системи и сакаат Охрид да биде раководен од луѓе кои ги разбираат вистинските вредности и потреби.
„Охрид има План Б“, ние знаеме како до поубав и попросперитетен град.

Охрид има план Б: Влеговме во оваа битка, токму онака што сме влегувале во сите лични животни битки искрени и без калкулации.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here