Полудеа комшиите -Прасе, трубачи, алокохол и мртовечки сандак- Видео кое ја шокираше Србија

Tрубачи, пијани гости, прасе на ражен,алкохол и мртовечки сандак се појавуваат на новото морбидно и бизарно  видео кое стана хит на социјалните мрежи.

Неколку мажи од Србија станаа хит откако на социјалните мрежи се појави видео во кое покрај трубачи, пијани гости, прасе на ражен и алкохол, се појавува и мртовечки сандак сосе венци на него.

Во видеото се гледа како трувачи свират додека четворица мажи го изнесуваат сандакот со насмевки на лицата.
Иако во описот на видеото стои „Отиде бабата“, некои од корисниците на социјалните мрежи напишале дека видеото е направено во Сурчин, во Белград, на една прослава организирана кај човек кој ги изработува сандаците.
И тука не завршува морбидното видео, во еден момент додека трубачите ја подгреваат атмосферата еден од оние кои го носел сандакот, зема венец и игра со него, за сето време, секако, смеејќи се како и останатите.

 

@draskom

♬ original sound – Draško Mijatović

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here