Ногачески: Работиме на решавање на повеќе помали, но многу битни проблеми за граѓаните.

Општина Дебрца во моментов е насочена кон решавање на повеќе помали, но многу битни проблеми за граѓаните.

Во Лешани е решен проблемот со пропуст на полски пат и мини разделителна градба за наводнување.

Image may contain: plant, tree, bridge and outdoor

Image may contain: one or more people, shoes and outdoor

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here