Ногачески одговорен како и секогаш: Сите патишта во Дебрца се исчистени и проодни.

Прекрасен зимски пејсаж сликнат при денешното патешествие до село Мраморец, Дебрца и назад.
Сите патишта во Дебрца се исчистени и проодни.
Внимателно возење поради голомразица присутна на коловозите, особено на повисоките и осојните места.


ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here