ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ „ДЕБРЦА“ СО СПОРТСКИ ИГРИ ГО ПРОСЛАВИ ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК 11 НОЕМВРИ

Денес градоначалникот на општина Дебрца Зоран Ногачески присуствуваше  на училишните спортски игри , кои Основното училиште „Дебрца“ ги организираше во рамките на активностите за прослава на патрониот празник 11 Ноември.

deb 2 copy

-Ми причинуваше особена чест и задоволство што имав можност да ги доделам пехарите на најдобрите екипи.
Општина Дебрца e покровител на училишната спортска лига и во иднина останува посветена на поддршката на училишните спортски игри.

deb copy

Не заборавајте, спортот е здравје и затоа секогаш негувајте ги позитивните вредности на спортот, и трудете се истите да ги развивате како ваши животни вредности,рече градоначалникот Ногачески.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here