Австралија – Мега пожарот шест пати поголем од Сингапур -погледнете каде гори

 

Пожарите низ цела територија

Пожарите во источниот дел

Пожарите во Нов Јужен Велс

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here