Австралија – Муслимани и Христијани заедно се молеа на бог за дожд

Верници од муслиманска и христијанска вероисповед се собраа во парк во Аделаид на заедничка молитва кон бог за дожд и за помош за гаснење на пожарите во Австралија.

Бог како да ги послуша па по неколку часа заврна. Напомош

Photo Facebook

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here