Светиот крст во с.Требеништа-Охридско го фати Ристе Петрески

Светиот крст во с.Требеништа-Охридско го фати Ристе Петрески

Фотографија на Monika Petreska.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here