(Видео) Екс претседателот Ѓорге Иванов евакуиран во Австралија, некој намерно ги вклучил алармите за пожар

За време на посетата во Австралија на поранешниот претседател Ѓорге Иванов, додека држеше говор на донаторската вечера организирана од страна на Македонска Добротворна Организација, се вклучија алармите.

За време на неговото обраќање пред присутните во ,,Plenty ranges Arts and Convention Centre” се вклучија безбедносните аларми, по што Иванов неколку секунди стоеше без збор, а потоа праша – Да не ме предупредува да прекинам со говорот?

Сите присутни од салата набргу биле евакуирани и пристигнале противпожарните екипи.

Сепак, се уште немало официјален одговор што точно се случило и зошто се вклучиле алармите.

Видео со вклучувањето на безбедносните аларми додека Иванов држи говор е објавено на порталот falanga.com.au

фокус

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here