(ВИДЕО) Во Скопје на улиците се игра „Крадци – полицајци“

Kако малечки, веројатно сите добро се сеќаваат како на улица често се играло „Крадци – полицајци“, едните се на добрата страна на законот, другите бегаат. И така минуваат детските денови.

Но, овојпат ова не е игра. Нешто многу пострешно е. Во Македонија за прв пат има полициски час, ама некој тоа го сфаќа како шега, игра или што уште не. Но, никако сериозно.

На социјалните мрежи кружи видео од тоа како човек, додека полициски автомобил минува, се сокрива низ останатите автомобили, по што подоцна успешно си продолжува со движење.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here