НА 18 ГОДИНИ ИМАЛ ЧЕТИРИ ДЕЦА: „ПРВПАТ ИМАВ СЕКС НА СЕДУМ ГОД

Австралиецот Марсел многумина го прашале зошто не користи заштита при сексуален однос. Тој во една емисија рекол дека кондомите со нормална големина не му одгов араат на пенисот.
Марсел на јавноста ѝ е познат откако на 18 години го добил своето четврто дете. Инаку, Марсел (20) има четири деца и три девојки.
Многумина го прашале зошто не користи кондоми. Тој во една емисија одоговрил на тоа прашање. Рекол дека неговиот пенис неодговара на кондомите со нормална големина. После таа изјава Марсел намигнал. Но, на Фејсбук се огласила девојката на Марсел,Ванеса, која напишала дека таа негова изјава била глупава и дека не мислел така.
Марсел сега повторно е ѕвезда на емисијата „Мајки тинејџерки“, која се емитува на австралиската ATV телевизија. Се пофалил дека првпат имал секс на седум години.

Неговата поранешна девојка Керстин, која родила две девојчиња додека била во врска со него, се пофалила дека првпат имала секс
на девет години. Тие двајца се разделиле пред раѓањето на второто девојче.
Но, факт е дека на многу мала возраст првпат имал секс, за на 14 години веќе да стане татко, пренесува OE24.

актуелно24.сом.мк

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here