5.7 C
Ohrid
петок, април 16, 2021
Почетна Македонија Дебарца Во општина Дебрца започнаа мобилните тимови што ќе им помагаат на стари...

Во општина Дебрца започнаа мобилните тимови што ќе им помагаат на стари и изнемоштени лица !!

Translate (Eng):[gtranslate]

Се известуваат граѓаните на Дебрца дека на територијата на општина Дебрца функционираат мобилни тимови кои имаат за задача на барање на старите и изнемоштени лица и на лицата со посебни потреби да им излезат во пресрет за прехранбени производи, продукти за хигиена и лекови или доколку имаат потреба од помош или било каква друга поддршка.
Сите оние кои имаат потреба од наведените услуги на мобилниот тим може да ги побараат на следните телефонски броеви:
Ана Аврамоска
071 359 578
[email protected]
Даниел Паункоски
078 281 772
[email protected]
Даниел Ристески
078 243 209
[email protected]
Игор Мартиноски
070 667 930
[email protected]
Мобилните тимови секојдневно постапуваат по Вашите барања и можете да ги контактирате.
Од утре ќе продолжат со распределба на социјалните пакети, донација на Александар Голабоски, наменета за социјално ранливите категории на лица.

РЕКЛАМА
- Реклами -