Исчезна Македонка од Мелбурн, фамилијата моли за помош !!!

Полицијата апелира за јавноста да помогне во лоцирањето на исчезнатата тинејџерка од наслебата Килор Даунс во Мелбурн, Лидија Георгиевска.
15-гошната последен пат била видена како го напуштала својот дом на улицата на „Swindon
Crescent“ околу 8,30 часот на 1 јули. Полицијата и семејството се грижат за благосостојбата на Лидија бидејќи нејзиното
исчезнување е невообичаено.
Слика на Лидија е објавена со надеж дека некој може да обезбеди информации за нејзината моментална локација.
Секој што ја видел Лидија или со информации се замолува да ја повика Полициската станица Килор Даунс на 9365 3333.

фаланга

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here