Денес започна асфалтирањето на делницата од село Брежани до село Велмеј во Општина Дебрца.

Денес започна асфалтирањето на делницата од село Брежани до село Велмеј во Општина Дебрца.

Како што информира градоначалникот на Општина Дебрца, Зоран Ногачески, согласно Годишната програма за изградба и реконструкција на регионални патишта, Јавното претпријатие за државни патишта како инвеститор ќе изврши рехабилитација и на неколку други делници од регионалниот пат од селото Ботун до селото Брежани, кои не беа опфатени со претходните реконструкции.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here