Весел тапанџија растура на свадба во Мелбурн-Австралија

Овој тапанџија е вистински празник за уши и душа, на младоженците им приреди прекрасна забава што ќе ја паметат додека се живи..

Во продолжение погледнете за каков перформанс станува збор:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here