13-Годишниот Даниел Лазаревски во Австралија улови туна од 150 килограми.

Тринаесет годишно дете Даниел Лазаревски од Австралија со македонско потекло уловило туна од 150 килограми.

Големиот yлoв Лазаревски го направил на брегот од Портланд, а рибата ја yлoвил после 35-минутна бopба.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here