Австралиско Македонскиот Совет – Апел за помош за настраданите во пожарите во Австралија

Австралиско Македонскиот Совет за Нов Јужен Велс креиера фонд за собирање на финансиски средства за помош на настраданите во катастрофалните пожари кои сеуште беснеат во државата Нов Јужен Велс

Средствата кои ќе бидат доставени до владата на Нов Јужен Велс можат да се донираат на следниот линк

 

https://www.gofundme.com/f/1t47blqns0?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_na%20share-sheet&rcid=a28d98e84eb443faaf7fe414f3b246f8&fbclid=IwAR1dBWwZNB43UFHP-xcjDKSyzqE–7YRj0iPPgENFDxiiJFkD74T1Q5KaWI

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here