Хумористично видео: Кинез ќе ви ја испее песната ”Свадба голема”

Иако сме мала земја сепак нашето фолкорно богатство е надалеку познато, во нашиот прекрасен фолкор уживаат и многу други народи низ светот. Доказ за тоа е оваа изведба на младиот Кинез кој ја пее „Свадба голема”

Во прилог погледнете го ова прекрасно видео и уживајте:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here