Македонските во Германија во нова хумана акција: Маски со македонското знаме по цена од 12 евра.

Почитувани Македонки и Македонци,

Централниот Совет на Македонците во Германија покрена хуманитарна акција преку продажба на македонски маски. Секоја една маска е уникат, изработена рачно од 100% памук во Германија, а логото е везено со машина за шиење.

Трошоците за една маска изнесуваат 12€ со се поштарина.

Целта е да се соберат што повеќе средства за загрозени лица во Македонија, а тоа ќе го постигнеме доколку донираме што повеќе.

Со почит,
Централен Совет на Македонците во Германија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here