Верувале или не “Урнатата” база на Нефи од ДУИ воскресна и работи турбо

Како што јавува Охрид Скај „Урнатата“бетонска база наконтраверзниот советник во советот на Општина Охрид  Нефи Усеини ,Воскресна и продолжи да работи турбосо полна пареа! ?

Се псотавува отворено прашањето , што тоа руши Општина Охрид во бетонската база на советникот Нефи Усеини?

Извор Охрид Скај

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here