Во пописот на Австралија многу е важно да потврдите дека имате МАКЕДОНСКО ПОТЕКЛО-еве неколку совети

Кампања на Австралиско Македонскиот Совет на Нов Јужен Велс

Австралискиот попис  на населението е во Вторник на 10ти Август 2021 година. Пописот на населението на Австралија ни дава можност нам на македонците -австралијци да ја споделиме нашата приказна.

Во пописот се брои секој член и секое домаќинство во Австралија. Тоа е пресек на тоа кои сме и како се менуваме во современоста. Во пописот на Австралија многу е важно да потврдите дека имате македоснко потекло. Еве неколку упатства

 

 

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here