Тетовчанец сам од болницата ја зел својата почината мајка од Ковид-19

Тетовската полиција добила пријава дека ноќеска од клиничката болница човек сам ја зел својата мајка почината од Ковид-19 и ја однел со своето сопствено возило (Форд)…
Се превземаат мерки за расчистување на случајот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here