Диџеј Марте ја изгоре миксетата

Диџеј Марте ќе ви објасни како се микса по дома. Едноставно е, исто како да месиш кифлички нели? 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here