Видео МКУД Илинден Сиднеј го објави документарецот за 50 годишното постоење

Македонско Културно Уметничкото Друштво Илинден од Сиднеј го објави својот документарец по повод 50 гошишнината од своето постоење. Во документарецот опфатени се архивски снимки низ годините од основањето и постоењето па се до јубилејниот концерт во државниот театар на Сиднеј

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here