Др Ѓорѓе Иванов во посета на Австралија

Овој месец на покана од Македонската добротворна асоцијција поранешниот претседател на Република Македонија др Ѓорѓе Иванов ќе ја посети Австралија.

Договорени повеќе активности со повеќе друштва и организации како и свечени балови во Мелбурн , Сиднеј и Волонгонг каде Иванов ќе биде почесен гостин.

На 22 ри Фебруари Иванов ќе биде во Мелбурн а следната Недела во Сиднеј и Вулонгонг.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here